Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+36 70 655 0865
Kosár Cart Icon
0
Eddig még üres.
A kosarad még üres.

Fali képek, 3D képek

A modern 3D vászonképeket leggakrabban többrészes kivitelben készítjük. A 3D hatás a kép falra elhelyezése után mutatkozik . Természetesen az egyrészes képeknél is lehetséges elérni a 3D hatást, mivelhogy a kép a vászon teljes felületére van nyomtatva és a keret oldalát is befedi . A saját területe szerint válassza ki a hét-, öt-, négy vagy háromrészes képek valamelyikét. Temészetesen a többrészes képek domináns szerepet játszanak egy térség berendezésénél. Amennyiben nincs olyan nagy területe ahová egy nagy többrészes kép illene, nem kell aggódani a kisseb 3D képeknek is megvan az egyedi varázsa.

A 3D képek elhelyezése

A széles körű választékunknak köszönhetően, mindenki megtalálja, elképzelése szerint a sajátját – legyen az valami nem feltűnő stílusban levő kép, vagy éppen ellenkezőleg ,egy olyan, amely azonnal felveszi a látogató figyelmét. A 3D képek legfőképpen. egy modern térségben mutatnak a legjobban – nem számít hogy ez egy nappali, háloszoba vagy előszoba . Ezen kívül a képeink nem egy szálodát, vendéglőt, konferencia termet díszitik.

3D kép tippeink

Milyen kép fog illeni az ön othonába? Szeretné világos falait felélinteni? Valassza valamelyikét a sötétebb 3Dképekből. Mit szólna valamelyik absztrakt képhez? Egy alaposan kiválasztott absztrakt kép, elegánsan feldobja és luxus hatást idéz otthonában. Egy modern helyiségbe olyan kép alkalmas, amelyen minimum színárnyalat van. Szeretné valamiképpen felélinteni szobáját? Nézze meg a napraforgós képeket. Kint akár hullhat a hó, de Önöknél mindig nyár lesz. A napplikban nagyon jól mutatnak a városképek is. Engedje be az Eiffel tornyot a nappaliába.

A modern 3D faliképek biztosan megnyerik helyét az otthonukban, és hamar kedvelt részéjé válnak. Tekintsék át a széleskörű ajánlatunat.

Thumb up
Magasminőségű vászonra nyomtatást használunk.
Truck Icon
30000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes szállítás.
Checked Icon
Ajánlatunkban 5500 motívum 40 különböző méretben.
Jumping Icon
Több ezer elégedett vásárló.