Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+36 70 655 0865
Kosár Cart Icon
0
Eddig még üres.
A kosarad még üres.

Fali képek

A falak képek nélkül üresek és a szoba „laktlanul “mutat. Jól kiválasztot kép segítségével igen jelentősen feldobhatja a belső megjelenítését. A választék órási. Az utóbbi időben a legkedveltebbek közé a vászonképek tartoznak.

Kedvenc képek a lakásba

A lakásba való képeknek különféle formája lehet. Biztosan meg fogják találni a helyüket nem csak családi házakban és lakásokban (elsősorban nappalikban és hálószobákban), hanem más belső terekben is, ahol még jobban szeretné feldobni a helyiség stílusát, eleganciáját. A vászonképeket gyártásánál a legkorszerűbb technológiákat használjukt. Ennek köszönhetően a motívumok szépen látszódanak, és a kép domináns elemé válhat a szobájában, különösen ha úgy dönt, hogy a többrészes képet választja.

A kép motívumát egyrészt a saját ízlése szertin válassza ki és alkalamas figyelembe venni a helyiséget, ahová a képet tervezi elhelyezni. A nappaliba dinamikus motívum alkalmas, pl.városképek, alakok esetleg állatok, mindazok, melyeken valami mozgás van kiábrázva. Ezzel szemben a hálószobába inkább nyugodtabb motívum alkalamas, amely nyugalmat és harmóniát fejez ki. Egy modern helyiségben szépen mutat valmely absztrakt motívum a hagyományosba inkább tájkép alkalmas.

Válassza ki a saját motívumát

Mégsem választotta ki a sajátját, nem tudja melyik lenne az igazi? Semmi gond. Válassza ki valamelyik kedvelt fényképét és meg valamelyik élményét egy kép elkészítésével. Mindig szeme előtt lesz az élmény. Több információt itt talál.

Thumb up
Magasminőségű vászonra nyomtatást használunk.
Truck Icon
30000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes szállítás.
Checked Icon
Ajánlatunkban 5500 motívum 40 különböző méretben.
Jumping Icon
Több ezer elégedett vásárló.