Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+36 70 655 0865
Kosár Cart Icon
0
Eddig még üres.
A kosarad még üres.

Képek a hálóba

A háloszobában legtöbnyire nyugalomra, pihenésre vágyunk. Találja meg nálunk azt a képet, amely még jobban aláhúzza ezt a hangulatot.

Hálószobába választunk képet

Természetesen, hogy saját ízlése szerint fogja kiválasztani a képet. Próbálja meg, a kép segítségével, még jobban hangsúlyozni a hálószoba hagyományos szerepét a nyugalmat, biztonságot. Nagy szerepet játszik a színek kiválasztása is – a hálónak inkább az enyhe szinek illenek. A képek amelyeken valami dinamikus ábra van, inkább más helyiségbe alkalmas, pl.a nappaliba. Melyik szólítja meg Önt? Az absztrakt vagy konkrét motívum? Mindkét tipus alkalmas a hálószobába.

Obraz do ložnice vybírejte podle svého vkusu a s ohledem na celkový vhled interiéru. Snažte se však, aby podtrhoval pohodu a klid, který by měl vyzařovat z této místnosti. Obrazy vyjadřující pohyb a dynamiku volte spíše do jiných místností, třeba do obývacího pokoje. Zamyslete se i nad barvami, jež na obrazu převažují. Spíše se vyhněte se studeným barvám. Do ložnice se více hodí obrazy s klidnou tématikou a jemnými pastelovými barvami. Osloví vás více konkrétní či abstraktní obrazy? Do ložnice jsou vhodné oba typy.

A többrészes képek elhelyezése a hálóba minél kedveltebb

Már megemlítettük melyek azok a szinek és motívumok, amelyek a hálószobába alkalmasak. Most pedig meg kellene gondolni, milyen tipusú képet szeretnének. Megint több lehetőségből lehet választani. A hállószobában nagyon jól mutatnak a többrészesképek, főleg akkor, ha még jobban szeretné kiemelni a szoba modern hangulatát. A modern nyomtatásnak köszönhetően a képek mintha új dimenziót kapnának. Ajánlatunkban majdnem 6000 különféle motívumot találhat,ahol nem hiányoznak állatok, városok, tájak, absztrakt képek és több más is. Bármenniyire igényes,reméljük,hogy képeink közül kiválasztja a sajátját.

Lehetséges hogy még nem döntött, hogy hálóba esetleg máshova választ képet, és még jobban szeretné megismerni az ajánlatunkat:

  • Üvegképek: Az üvegképek magas minőségét a modern üvegrenyomtatás technológiának köszönhetjük. Az üvegképek igen elegánsan mutatnak – természetesen, ezeket is nagy választékban tudjuk ajánlani – különböző méretben,absztrakt vagy konkrét motívumok.
  • Órás képek: mindazok rézére, akik a szép tárgyakon kívül a multifunkcionális tárgyak kedvelői. Szeretné hogy szobájába óra és kép is legyen a falon, de valahog nem sikerül összeileszteni? Vagy talán nincs annyi hely hogy mindkettőt elhelyezze? Éppen ilyen esetekben az elegáns, stílusos megoldás az óráskép.
  • Saját fotóból készített képek: Óriási ajánlatunk mellet, készen állunk a képet saját fotójából is elkészíteni.

Változtassa meg a hállószobáját, egy alkalmasan kiválasztott kép kellemes és harmonikus helyiséggé teszi.

Thumb up
Magasminőségű vászonra nyomtatást használunk.
Truck Icon
30000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes szállítás.
Checked Icon
Ajánlatunkban 5500 motívum 40 különböző méretben.
Jumping Icon
Több ezer elégedett vásárló.