Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+36 70 655 0865
Kosár Cart Icon
0
Eddig még üres.
A kosarad még üres.

Képek a nappaliba

Még üresek a nappalijuk falai, esetleg már nem annyira tetszik a régi kép vagy csak egy kis változra vágyik? Szemlélja át az ajánlatunkbat, biztosan megtalálja a megfelelőt.

Reprezentatívan mutasson a nappali

A nappaliban igen sok időt töltünk – itt pihenünk egyedül vagy családunkkal, ide hívjuk a vendégeket. Ezért fontos, hogy figyeljünk arra, milyen hatással van a szobánk. Több lehetőség is van hogyan lehet megváltoztatni a szoba benyomását – valmi dekoratív elem kiválasztása az egyszerűbbekhez tartozik, amely pl. egy kép is lehet.

Többrészes vászonképek a nappaliba

Egyre többen kedvelik a vászonképeket. A modern nyomtatástechnikának köszönhetően a színek csodásan mutatnak a képen. Még tettszősebek a többrészes kivitelben. Nagyon vonzóak bármilyen modern térben. Ajánlatunban hét-, öt-,négy-, három- vagy egyrészes képeket találnak.

Nappaliba választunk képet

A kép sokat elárul az ízlésünkről és a design érzékenységünkről. Ezért eléggé fontos, milyen képet választunk ki a nappaliba. Jelentősen hozzájárul a szoba hangulatához. Természetesen figylembe vesszük a szoba szineit, látszatát de semmi képen nem szükséges korlátozni magunkat. Melyiket választja az ajálatunkból? Valamelyik absztrakt képet, vagy talán zene, táj, virág, alakok, városok esetleg technika motívumból választ? A motívumon kívül még alkalmas meggondolni azt is, hogy több kissebb vagy egy nagy, domináns képpel díszítjük–e a falat. Egy domináns kép, amely a fal jelentős részét foglalja el, azonnal elragadja a látogató figyelmét. A kissebb képeknél fonzos hogy összhangban legyenek egymás közt. Amennyiben sötétebb kivitelű képet választottak, inkább a szoba világosabb részébe ajánlatos elhelyezni. A világosabb képek pedig a szoba sötétebb részébe alkalmas, felvilágítja a sötétebb sarkokat is.

Eldöntötték már milyen tipusú kép a legalkalmasabb éppen az Ön nappaliába? Nézzék át az ajálatunkat, és válasszák ki azt, amely legjobban felel meg ízlésüknek és összhangban lesz a nappalijuk dizajnjával.

Thumb up
Magasminőségű vászonra nyomtatást használunk.
Truck Icon
30000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes szállítás.
Checked Icon
Ajánlatunkban 5500 motívum 40 különböző méretben.
Jumping Icon
Több ezer elégedett vásárló.